Paradiset för Legofantaster

I slutet av 2016 öppnades äntligen den nya, stora Legobutiken vid Leicester Square och det blev givetvis en stor succé redan från start. Här hittar du det mesta som finns i Legos sortiment för tillfället, ordentligt indelade i de olika kategorierna som Lego City, Star Wars, Friends, Duplo, Lego Technics och en massa annat. Det går även att köpa lego i lösvikt om det är några bitar du saknar. 
 
Det finns flera stora, coola byggen i butiken, som en två våningar hög Big Ben, en tunnelbanevagn där du kan dela säte med en av drottingens vakter och självaste Shakespeare och en väggdekoration i form av en Londonkarta med kända byggnader utplacerade. I små skyltfönster inne i butiken kan du se olika modeller av byggsatser som du själv kan köpa och bygga. Dessutom finns det ett stort bord där kundernas kreativitet kan flöda och alla är välkomna att bygga med favoritklossarna. 
 
Låt dig inte avskräckas av kön utanför - väntetiden är kortare än man tror (och då var jag ändå där precis före jul) och det är värt några minuters väntan för både små och stora barn, för gillar man lego så kommer man definitivt tycka om den här butiken!
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: