Som ett färgglatt neonfyrverkeri

Lokalen kan nog bäst beskrivas som ett ordnat neonkaos. Ytan är inte så stor, men man har fått in en imponerande mängd neonskyltar med allt från slogans till reklam. I ett hörn står en hantverkare och formar nya rör som ska lysa upp i mörkret. Det tas selfies till höger och vänster, man hör spridda skratt och någon som pekar: "kolla där; vilken kul skylt!"
 
 
Välkommer till God's Own Junkyard, detta neonparadis i nordöstra London. Här hittar du alla möjliga roliga skyltar, en del till salu och en del bara där för vårt nöjes skull. Jag gjorde mitt första besök där i höstas och ser fram emot att åka tillbaka när tillfälle ges. Det var verkligen en upplyftade och färgglad visit! De har också ett café med lite enklare tilltugg och en alldeles egen öl, just nu under rådande restriktioner endast för take away, men annars finns sittplatser i anslutning till kassan och även lite utspritt i resten av lokalen. Utanför finns också flera andra alternativ för mat och dryck, i det nu för tiden så trendiga gammal-lagerlokal-stuket. 
 
God's Own Junkyard ligger ca 15 minuters promenad från Walthamstow tunnelbanestation. Man går genom ett stillsamt område med traditionella, viktorianska radhus för att komma hit, vilket är trevligt i sig. Lite av det riktiga London alltså! Vi spenderade i runda slängar någonstans runt 30-45 minuter inne på stället plus tid för lite mat och dryck utanför, så dagen gick ganska snabbt. Väl värt ett besök om man har några timmar till förfogande!
 
 
Mer info: http://www.godsownjunkyard.co.uk/