En pint of lager och Pad Thai

En av Londons mest kända pubar, och även en av de mysigare, är Churchill Arms nära Notting Hill Gate. Det första som möter både besökare och förbipasserande är de fantastiska blomsterarrangemang som pryder ytterväggarna året om. När du du sedan kliver över tröskeln så är det till en klassisk gammal pub, liten med naggande god. Dekorationen består av hundratals små minnesföremål - kanske hittar du dalahästen som finns uppställd! - och i baren serveras givetvis både traditionell ale, lager, cider och andra drycker. 
 
Som om den mysiga, gammaldags känlan inte var nog; om du går vidare in till den bakre delen av puben transporteras du till en thailändsk oas mitt i Kensington. Mellan all grönskan i rummet kan du sitta ner och äta en prisvärd thaiinspirerad lunch eller middag. Dock är det oftast lite väntetid på borden, så gå direkt hit och boka en plats innan du beställer dricka i puben. 
 
Man kan tycka att Churchill Arms är lite av en turistfälla, men jag håller inte helt med. Visserligen är den känd bland stadens besökare, men även Londonborna själva går gärna till puben och restaurangen. Jag är definitivt en av dem!
 
Adress: 119 Kensington Church Street, W8 7LN
Närmaste tunnelbana: Notting Hill Gate
 
 
1 kayeot4:

skriven

My gay pics
http://yaoi.erolove.in/?page.willie
gay classifieds gay avatar gay films is rihanna gay gay friendly holidays

Kommentera här: