Rundtur och afternoon tea

Goda kakor och Big Ben, kan det vara en bra kombination? Efter att ha åkt B Bakery Afternoon Tea Bus är mitt svar JA! Tycker man om te och London är det helt klart värt några extra pund för att mumsa mackor ombord på en gammaldags, röd dubbeldäckare medan man ser stadens sevärdheter passera förbi. 
 
På bussen serveras goda små sandwichar och mackor, söta små bakverk och klassikern scones med sylt och clotted cream. Till det kan du välja mellan olika teer, varm choklad eller juice. Drycken serveras i en fin mugg som ingår i priset (ca £50 per person; priset beror på vart i bussen du sitter). Det är snyggt presenterat och jättegott, precis som en bra afternoon tea ska vara. Det är dessutom rejält tilltaget, så man är ganska mätt när man så småningom lämnar bussen. 
 
Jag åkte tillsammans med ett gäng bak- och kakintresserade damer och en herre på en chartrad buss, men alla kan annars följa med på en ordinarie tur. Tror alla i vårt sällskap var nöjda, så det var såklart ett stort plus. Vi åkte en sen eftermiddag och vissa sevärdheter var lite svåra att se i mörkret, men det var ändå både mysigt och trevligt och jag rekommenderar absolut en rundresa med afternoon tea-bussen!
 
 
 
 
1 Sara :

skriven

Det lät ju som en supermysig kombo!

Svar: Rekommenderas varmt!
Den svenska guiden

Kommentera här: